Neviete ako relaxovať?

Žijeme vo svete plnom možností, no niekedy sa nám naše najtajnejšie predstavy a túžby zdajú príliš dobré na to, aby sa dali zrealizovať, niekedy až nemožné. Ak túžite vyskúšať nový a lepší druh relaxu, senzuálna masáž určite naplní vaše predstavy. Skúsená masérka z vás prostredníctvom senzuálnej tantrickej masáže spraví nového človeka. Cieľom je uvoľniť sa a dopriať si relax v príjemnej atmosfére za pomoci dotykov. Ide teda o masáž tela vrátane intímnych partií, ktorá vedie uvoľneniu sexuálnej energie a často končí orgazmom.

tantra masáž

Dopriať si tento zážitok nikdy nebolo ľahšie. V prvom rade sa musíte objednať optimálne deň vopred, vybrať si profesionálnu masérku, ktorá vás najviac osloví a tá vás po príchode do salónu bude čakať. Na tantrickú masáž sa nemusíte nijak špeciálne pripravovať, hoci platí, že tieto služby nebudú poskytnuté ľuďom pod vplyvom omamných látok, či alkoholu a ani ľuďom s kožnými, či vírusovými ochoreniami.

Pred masážou vás čaká sprcha, ktorá je k dispozícii priamo v salóne a pri niektorých druhoch masáže sa k vám v nej pridá dokonca aj vaša masérka. Ďalej pokračuje takzvaný Namaste rituál, ktorý vychádza z Hinduizmu a pri ktorom prejavíte úctu svojmu telu a pripravíte sa na samotný zážitok z masáže. Ten umocňujú aj príjemné vône a upokojujúca hudba, pri ktorých sa ľahko uvoľníte po duševnej aj fyzickej stránke.

senzuálna tantra masáž

Môžete si samozrejme vybrať z viacerých typov masáží, no na začiatok by ste mali vyskúšať klasickú tantrickú masáž, pri ktorej je masérka odovzdávateľom energie a vy ste pasívnym prijímateľom v jej rukách. Pokročilejšia tantrická masáž je najmä pre tých skúsenejších a menej hanblivých, pretože pri tejto, taktiež jednosmernej masáži, masérka využíva celé svoje telo. Ak nechcete byť len pasívnym prijímateľom a chcete sa aktívne zapojiť do masáže, vyskúšajte vzájomnú body tantrickú masáž, pri ktorej sa odovzdávateľom stávate aj vy, pričom sa masíruje celým telom. Rovnako aj tantrická masáž s maznaním je pre tých skúsenejších, ktorí sa chcú aktívne zapojiť do masáže. Konkrétne pri tomto programe sa k vám vaša masérka pridá aj v sprche a čas pred masážou vám spríjemní maznaním. Tantrická masáž s masážou lingamu, alebo prostaty, prebieha technikou „telo na telo“, pričom sa masíruje aj prostata. Pre náročných a skúsených je masáž ozvláštnená o špeciálne chvíle s masérkou, maznanie a fľašu sektu, či vína, pričom masáž lingamu vás čaká na začiatku aj na konci masáže. Môžete si tiež zvoliť masáž, pri ktorej sa o vás budú starať dve masérky naraz alebo tantrickú masáž pre páry, pri ktorej si môžete vybrať, či ju absolvujete spolu alebo v oddelených miestnostiach. Výber takýchto masáži je naozaj pestrý, a preto už neváhajte a ponorte sa do sveta príjemného uvoľnenia.